Mediacentrum

Beeldmateriaal

In het mediacentrum vindt u foto's, logo's en films van Foodretail, Foodservice en Foodproductie van Sligro Food Group.

Foodservice

Foodservice richt zich met een netwerk van 50 Sligro Zelfbedieningsgroothandels en 8 Bezorgvestigingen op onder andere horeca, recreatie, cateraars en midden- en kleinbedrijf. In de institutionele markt opereren wij onder de naam Van Hoeckel. Klik hier voor beeldmateriaal van Foodservice.

Sligro is druk bezig zijn vestigingen te vernieuwen en nieuwe vestigingen te openen. Bekijk hieronder het filmpje voor een impressie van de nieuwe Sligro 3.0-stijl.

Foodretail

De foodretailactiviteiten bestaan uit circa 130 EMTÉ full service supermarkten. Klik hier voor beeldmateriaal van Foodretail.

Naast Sligro is ook EMTÉ aan het vernieuwen. De 3.0 formule staat geheel in het teken van inspiratie en beleving rondom goed en lekker eten. Bestaande winkels worden één voor één omgebouwd. Bekijk hieronder het filmpje over EMTÉ 3.0.

Foodproductie

Sligro Food Group heeft een viertal productiebedrijven: Culivers, Smit Vis, Maison Niels de Veye en EMTÉ Vleescentrale. Klik hier voor beeldmateriaal van Foodproductie.

Logo's en foto's hoofddirectie

Op de pagina Logo's treft u de logo's aan van Foodretail, Foodservice, Foodproductie en Sligro Food Group. Op de pagina Hoofddirectie vindt u de foto's van de hoofddirectie.

Films

Op het YouTube-kanaal van Sligro Food Group treft u diverse filmpjes aan over de organisatie. Op het YouTube-kanaal van EMTÉ Supermarkten vindt u filmpjes over EMTÉ en op het Sligro YouTube-kanaal over Sligro.

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm van Sligro Food Group