Cultuur en medewerkers

Interesse in een baan bij Sligro Food Group?

Bekijk onze vacatures op www.werkenbijsligrofoodgroup.nl

Groen Bloed

Sligro Food Group is van mening dat het belangrijkste onderscheidend vermogen van het bedrijf in de cultuur schuilt. De manier waarop je samenwerkt, de wijze waarop je met de klant omgaat en de wijze waarop je sturing geeft aan mensen en processen.

Door te focussen op de manier waarop we werken en op de manier waarop we succesvol willen zijn, kijken wij niet alleen naar resultaten op korte termijn maar zijn we gericht op duurzame en bestendige groei. Zowel in kwaliteit als in resultaat.

Cultuurkenmerken

In een groeiende organisatie is het zaak cultuurkenmerken goed te verwoorden, ze vervolgens goed uit te dragen en te hanteren bij selectie van nieuwe medewerkers en er top-down jezelf vooral ook naar te gedragen.

Groen Bloed

We hebben vijf begrippen - Gezond Eigenwijs - Trots vanuit Passie - Zorgvuldig met centen - Bewust Direct - Samen Sterk - gedefinieerd als ons Sligro Food Group DNA, ons Groen Bloed. Daaraan gekoppeld hoort een leiderschapsstijl en ook daarvan hebben we benoemd welke elementen daarbij horen.

Wij zien het als een mooie uitdaging om onze cultuur ook in internationale context als onderscheidende factor te behouden.