Sponsoring

DoSocial

Van Hoeckel, ons bedrijfsonderdeel dat zich richt op de institutionele markt, is één van de initiatiefnemers van DoSocial, een nieuw samenwerkingsverband van partijen die direct of indirect met zorg te maken hebben.

Samen hebben de partijen één overkoepelend doel: het sociale welzijn van ouderen en/of hulpbehoevende mensen structureel verbeteren. Daar staat DoSocial voor.

Uitgangspunt

DoSocial heeft veel partijen in de zorg als partner, van leveranciers tot dienstverleners. Uitgangspunt daarbij is dat elke partner bijdraagt aan de realisatie van de sociale initiatieven. Dat gebeurt vooral in de vorm van uren, mankracht, middelen, kennis en/of kunde. Het gaat om de kracht van het samendoen.

Sociale voorraadkast

DoSocial heeft een 'sociale voorraadkast' ingericht. In deze 'kast' kunnen sociale verzoeken gedaan worden en kunnen partijen aangeven wat ze te bieden hebben. Zo komt vraag en aanbod bij elkaar. De aanvragen moeten aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen zoals voor een groep ouderen zijn of mensen die langdurig op zorg zijn aangewezen.

Meer weten over DoSocial? Kijk dan op de website.