Nieuws

Sligro Food Group neemt Belgische groothandel ISPC over

Sligro Food Group N.V. gevestigd te Veghel (NL) en Alimax NV gevestigd te Bavikhove (B), delen mede dat verwacht mag worden  dat overeenstemming zal worden bereikt over de overname van alle aandelen van Exquisite Food NV en haar dochterondernemingen ISPC International NV, ISPC Gent NV, Exquisite Seafood NV en Océan Marée NV, tezamen bekend als ISPC, door Sligro Food Group.

ISPC is een toonaangevende Belgische horecagroothandel met gecombineerde zelfbedienings- en bezorgvestigingen in Gent en Luik. Tevens beschikt ISPC over een groothandel in verse vis te Brussel. ISPC heeft in 2016 een omzet gerealiseerd van € 86 miljoen en realiseerde die omzet met 250 medewerkers. ISPC beschikt over prachtige assortimenten over de gehele breedte van het productengamma met extra nadruk op dagvers. ISPC is met name actief in de betere horeca met een spin-off naar de gezondheidszorg. Sligro Food Group verwacht dat de overname vanaf 2018 zal bijdragen aan de winst per aandeel.

Lees meer in onderstaande persberichten.

Download Overname ISPC
(419,7 kB)
Download Acquisition ISPC
(422,4 kB)
Download Rachète ISPC
(718,6 kB)

Wilt u persberichten van Sligro Food Group in uw mailbox ontvangen? Mail dan uw naam, adresgegevens en het e-mailadres waarop de persberichten binnen moeten komen naar Mieke van de Valk: mvdvalk@sligro.nl