Bouter

Bouter is binnen Sligro Food Group de specialist in advisering, ontwerp, levering, inrichting en onderhoud van professionele keukeninrichting, apparatuur en koel-vries techniek.

Maatwerk in grootkeukens

Met hun maatwerkoplossingen richt Bouter zich vooral op hotels, bedrijfsrestaurants, gezondheidszorg, onderwijs en scheepvaart.

Bouter onderscheidt zich vooral met advies en regie. Zij zien het leveren van een keuken als het startpunt van de samenwerking.

De beste regisseur in professionele grootkeukens

Als Bouter een keuken oplevert, staat die zo strak als een snaar. De klant moet er niet tevreden, maar hartstikke blij mee zijn. En natuurlijk moet hij er meteen in aan de slag kunnen. Tijdens het advies- en installatietraject houdt Bouter de volledige regie in handen, zodat er bij het oplevermoment een honderd procent tevreden klant is. Of dat nu een efficiente productiekeuken van een cateraar is of een grootkeuken in een luxe zeewaardig jacht, Bouter weet wat er nodig is.

Samenwerking met Sligro

Als partner van Sligro kan Bouter een totaalpakket aanbieden. Niet alleen de horeca-apparatuur van de keuken maar ook oplossingen in het menu, zoals menu engineering. Samen met specialisten van Sligro wordt dit perfect op elkaar afgestemd.