Sligro

Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Daar doen we elke dag onze best voor.

Groots in genieten

Sligro is een klantgerichte organisatie met 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. We bieden onze klanten een scherp geprijsd assortiment van ruim 78.000 artikelen.

Assortiment van ruim 78.000 artikelen

Sligro levert food en aan food-gerelateerde producten en diensten aan horeca- en grootverbruikondernemers. We bieden onze klanten een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 78.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken. Daarnaast voert Sligro een uitgebreid assortiment van duurzame producten onder het label eerlijk & heerlijk.

Zelfbediening en bezorging

Sligro heeft een landelijke en fijnmazig netwerk van zelfbedienings- en bezorggroothandels. Binnen 30 minuten heeft iedere klant in Nederland een Sligro zelfbedieningsgroothandel tot zijn beschikking. Sligro beschikt over een klantvriendelijk en geavanceerd ordersysteem voor online bestellingen, geconditioneerde vrachtwagens. Hiermee garanderen we een snelle en correcte levering.

Sligro staat voor persoonlijk en verantwoord ondernemen. We combineren schaalgrootte met persoonlijk en klantgericht contact. We onderscheiden ons door de kwaliteit van onze medewerkers. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn in onze bedrijfsvoering verweven.

Partners in dagvers

Voor de versafdelingen werkt Sligro nauw samen met vier gespecialiseerde Verspartners. Zo profiteren onze klanten van gegarandeerde kwaliteit, een compleet versassortiment, uitmuntende service en een scherpe prijsstelling. Ook de dagverse producten van onze Verspartners kunnen via ons online ordersysteem worden besteld.

Samenwerking met Heineken

Sligro en Heineken hebben de krachten gebundeld in gecombineerde dranken- en foodleveringen, met als doel om de klanten nog beter te bedienen.

ZiN Inspiratielab

Eind 2016 werd in het bijzijn van Hare Majesteit Mathilde Koningin der Belgen het Inspiratielab ZiN geopend. In een unieke inspirerende omgeving van 3.000 m2 is een Inspiratielab gecreëerd waar trainingen, trendtours, events, ondernemers coaching, bootcamps, kwalitatief marktonderzoek en alles wat denkbaar is om onze klanten te inspireren en kennis te delen, plaats zal vinden. Meer informatie over ZiN is te vinden op www.sligro.nl/zin