Analisten en consensus

De analistenconsensus is gebaseerd op de meest recente schattingen die door diverse financiële analisten aan Sligro Food Group N.V. zijn verstrekt. 

Onze analisten

  • ABN AMRO - ODDO BHF: Robert Jan Vos
  • Degroof Petercam: Fernand de Boer
  • ING: Maxime Stranart
  • Kepler Cheuvreux: Karel Zoete

De schattingen en eventuele gerelateerde meningen, voorspellingen, prognoses, of verwachtingen vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de betrokken analisten. Sligro Food Group N.V. heeft geen (individuele) schattingen becommentarieerd of geverifieerd en spreekt zich op geen enkele wijze uit over de schattingen of de juistheid en nauwkeurigheid ervan. Sligro Food Group N.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de consensus van de analisten en verplicht zich niet tot het verstrekken van updates of herzieningen.

Opgemerkt moet worden dat schattingen per definitie toekomstgericht zijn en daarom onderhevig zijn aan risico's en onzekerheden die op elk moment kunnen veranderen en die de uiteindelijke resultaten wezenlijk kunnen beïnvloeden.

Deze analistenconsensus wordt alleen ter informatie verstrekt. Het dient niet te worden gezien als een aanbeveling om aandelen Sligro Food Group N.V. te kopen of te verkopen, noch om andere maatregelen te nemen of na te laten.

Analistenconsensus

Publicatiedatum: 8 april 2024

consensus NL