Belangrijke stap voorwaarts in België 

Maandag 23 oktober hebben wij onze nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem (België) succesvol en conform plan in gebruik genomen. Dit betekent dat de bezorgklanten van onze groothandel in Antwerpen voortaan vanuit Evergem beleverd worden.

Hiermee is een belangrijke stap voorwaarts gezet naar het nieuwe model voor bezorging in België. In dat model worden klanten van zowel Sligro, Sligro-M als JAVA Foodservice vanuit de dichtstbijzijnde bezorgservicelocatie beleverd. 

Zoals reeds bij de halfjaarcijfers aangekondigd en bevestigd in onze trading update van 19 oktober jongstleden, hebben wij de koers van onze aanpak op de ERP-implementatie en de aansturing van onze Belgische activiteiten aangepast. We zijn begonnen met de uitrol van het ERP landschap zoals we dat ook voor Sligro-M gebruiken. De ingebruikname van de nieuwe bezorgservicelocatie in Evergem was de eerste stap. De komende maanden zullen wij ook de Sligro-ISPC groothandels in Luik en Gent op die technologie overzetten.

Veghel, 27 oktober 2023

Sligro BS Evergem, België

 

Wilt u persberichten van Sligro Food Group per e-mail ontvangen?
Mail dan uw naam, adresgegevens en het e-mailadres waar u de persberichten wil ontvangen naar Charissa Kleij:ckleij@sligro.nl