Huub van Rozendaal ontvangt NEVIR Oeuvre Award

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Dutch IR Awards’, op 8 januari 2015, ontving CFO Huub van Rozendaal een NEVIR Oeuvre Award.
Deze prijs werd voor het eerst in de historie uitgereikt en gepresenteerd als een bijzonder exclusieve prijs, passend bij een bijzondere staat van dienst en grote verdienste op het gebied van investor relations door een IR professional.

NEVIR stond hiermee stil bij het komende afscheid van Huub van Rozendaal als CFO van Sligro Food Group en de flinke hoeveelheid NEVIR-nominaties en prijzen die hij de afgelopen jaren behaalde.

NEVIR Oeuvre award

Roeland Haanen, voorzitter NEVIR: “Huub van Rozendaal was als CFO van Sligro mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, de strategie en de daaruit voortvloeiende investeringen, acquisities en de financiering. Dat hij daarnaast zelf altijd klaar stond voor beleggers en analisten verdient veel lof. Het bestuur van de NEVIR wil met deze life-time achievement award erkennen dat Sligro een hoge standaard voor IR heeft neergezet; één waaraan volgens de vakjury van dit jaar weinig ondernemingen zich kunnen spiegelen. Het aantal keren dat Sligro met haar IR-beleid in de prijzen is gevallen, niet alleen bij de NEVIR maar ook op andere podia, is van uitzonderlijke klasse en de NEVIR wil Huub, bij zijn naderende afscheid als CFO, op deze manier eren.”

NEVIR Oeuvre award

Lees meer over de NEVIR Awards in het onderstaande persbericht.

Download Persbericht NEVIR Dutch IR Awards
(510,3 kB)

Bekijk hier de NEVIR awards van Sligro Food Group van de laatste jaren.