Nieuwbouw Sligro Bezorgservice in Berkel en Rodenrijs

Vrijdag 11 oktober 2013 ondertekenden burgemeester Van Vliet van de gemeente Lansingerland en Koen Slippens, directievoorzitter van Sligro Food Group, de koopovereenkomst voor een bedrijfskavel van circa vier hectare op het nieuwe ‘Bedrijvenpark Oudeland 2’ in Berkel en Rodenrijs. 

Distributiecentrum

De verkoop van circa 38.500 m2, betreft tot nu toe de grootste verkoop op dit bedrijvenpark. Met de komst van Sligro zijn ongeveer 260 arbeidsplaatsen gemoeid. Sligro bouwt een hypermoderne en duurzame Bezorgservicegroothandel op ‘Bedrijvenpark Oudeland 2’, gelegen aan de N471.

Directievoorzitter Koen Slippens: “De uitstekende ontsluiting naar de A12, A13, A20 en strategische ligging in de zuidvleugel van de Randstad hebben ons doen besluiten om de Sligro Bezorgservicegroothandel voor onze klanten in de regio Den Haag-Rotterdam hier
te vestigen. Bovendien hebben wij met dit nieuwe pand de mogelijkheid om de nieuwste technieken in te zetten die bijdragen aan het realiseren van onze duurzaamheids-doelstellingen. Het pand kent bijvoorbeeld geen gasaansluiting voor een cv-installatie. Verwarming vindt volledig plaats door gebruik te maken van onder andere restwarmte uit de koel- en vriesinstallatie.”