Sligro en Eneco helpen horeca energiekosten besparen

29 september 2020 - Sligro en Eneco slaan de handen ineen om horecaondernemers te helpen besparen op hun energiekosten. Met Energie & Gas Contracten profiteren ondernemers van de beste prijsgarantie van Eneco en ontvangen zij 100% groene stroom. De EnergieCoach, een persoonlijke adviseur en slimme tool, helpt hen verder te besparen én te verduurzamen.

Energie in top 5 kosten

Voor veel horecazaken is energie een belangrijke kostenpost: voor velen staat deze kostenpost zelfs in de top 5. Tegelijkertijd wordt energie ook steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering. Het combineren van besparen op energie en tegelijkertijd ook verduurzamen, maakt deze dienst vanuit Sligro en Eneco zowel financieel als maatschappelijk relevant. 

Energie wordt steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering.

Beste prijsgarantie van Eneco
Sligro en Eneco bieden twee oplossingen. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro kunnen ondernemers profiteren van een energie- (en/of gas-) contract met de beste prijsgarantie van Eneco én 100% groen. Daarnaast bieden Sligro en Eneco  de EnergieCoach aan: een persoonlijke adviseur en slimme tool waarmee horecaondernemingen tot wel 41 procent kunnen besparen op hun energierekening. De energiemarkt wordt steeds complexer en ondernemers hebben te maken met veel veranderingen in wet- en regelgeving. De EnergieCoach helpt ondernemers bij verduurzamen en besparen

Ondernemers helpen
De uitbreiding van het dienstenpakket met energie past bij de partnerrol die Sligro wil vervullen. Sligro wil mensen niet alleen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. We vinden het ook belangrijk om horecaprofessionals te helpen nog beter te worden in hun vak en business. Helpen bij het besparen van energie hoort daar zeker bij.
Om verduurzamen extra te stimuleren ontvangen ondernemers die via Sligro een Energie & Gas Contract en/of EnergieCoach afnemen bij Eneco, een Sligro-waardebon oplopend tot € 150,-. 

Meer informatie? Kijk op sligro.nl/eneco