Sligro Food Group is genomineerd voor Beste Werkgever 2010  

Sligro Food Group is genomineerd voor Beste Werkgever 2010. De Beste Werkgevers verkiezing is het grootste en meest betrouwbare werkgeversonderzoek van Nederland en is een initiatief van Effectory. 

Deelname aan deze verkiezing is mogelijk voor alle organisaties in Nederland. Ruim 1700 organisaties zijn in 2009 en 2010 uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. In totaal is bij 369 organisaties het onderzoek uitgevoerd. Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over goed werkgeverschap in Nederland.

Bij de 50 Beste Werkgevers

In juli 2010 werd bekend dat Sligro Food Group hoort bij de 50 Beste Werkgevers van 2010. Medewerkers is gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, collega’s, beloning, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijk-heden. Sligro Food Group hoort met een score van 7,4 op algemene tevredenheid tot de genomineerden voor Beste Werkgever van 2010!

Op 9 september 2010 worden tijdens een feestelijke uitreiking in Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt.