Sligro opent nieuwe Bezorgservice Berkel en Rodenrijs


Sligro heeft haar nieuwe Bezorgservice in Berkel en Rodenrijs in gebruik genomen.
De hypermoderne en vooral duurzame bezorgservicegroothandel is gevestigd op
het bedrijvenpark aan Oudeland 2. Het pand is een jaar na het tekenen van de koopovereenkomst voor de bouwgrond in gebruik genomen.

Duurzaamheid
In het nieuwe pand zijn de nieuwste technieken ingezet die bijdragen aan het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Het pand heeft
het BREEAM-NL drie-sterren-certificaat. Door
het toepassen van energiebesparende technieken en een isolatie heeft het gebouw
een energieprestatie die zeventig procent beter is dan de huidige wettelijke eisen op dit gebied. Treffende voorbeelden zijn LED-lijnverlichting met dimmer en bewegingssensoren, een hoge isolatiewaarde en warmteterugwinning in de koel- en vriesinstallaties. Wilco Jansen, woordvoerder van Sligro Food Group: “We merken aan onze klanten dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Het sturen op duurzaamheid binnen Sligro Food Group is daarom tevens belangrijk”.

Den Haag en Barendrecht
De Bezorgservice van Den Haag en Barendrecht komt ook in het nieuwe gebouw. Door
de realisatie van het distributiekanaal in Berkel en Rodenrijs komt het totaal van het aantal bezorgcentra van Sligro op negen. De reden van deze samenvoeging is dat er efficiënter gewerkt gaat worden. "De samenvoeging realiseert een rendement zowel maatschappelijk als economisch", aldus Jansen.

Kijk voor meer informatie over BREEAM-NL op: BREEAM Sligro Berkel en Rodenrijs