Sligro opent nieuwe Zelfbedieningsgroothandel in Maastricht


Op maandag 10 maart opent Sligro een nieuwe Zelfbedieningsgroothandel in Maastricht. Het is de eerste vestiging met een nieuw groothandelsconcept met veel meer marktbeleving.

 

Woordvoerder Wilco Jansen: "Over elk detail is nagedacht. Er zal veel meer marktbeleving zijn en het geheel zal aan Zuid-Europese vershallen doen denken. Achter de schermen is lang gewerkt aan de vernieuwde formule die intern de werktitel 'Sligro 3.0' kreeg. We hebben het hier over de derde generatie". De nieuwe vestiging in Maastricht is het uitgangspunt bij de doorontwikkeling van andere, grote Sligro-vestigingen in Nederland.

 

Opening
De bestaande vestiging op het bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht gaat op zaterdag 8 maart om 15.00 uur dicht en op maandag 10 maart om half 9 gaat de nieuwe vestiging open. Burgemeester Onno Hoes van Maastricht zal de nieuwe Sligro-vestiging openen. Daarnaast zijn er verschillende koks en foodprofessionals uit de wijnwereld aanwezig en verlenen zij hun medewerking bij het openingsprogramma.

Lees meer op www.sligro.nl/maastricht