Vernieuwde Sligro Eindhoven geopend!


Commissaris van de Koning Wim van de Donk opende maandag 8 december de volledig vernieuwde Sligro Eindhoven. Het is de eerste vestiging die is omgebouwd in nieuwe stijl en na Gouda en Maastricht is dit de derde 'nieuwe' Sligro. Onder toeziend oog van 13 Nederlandse en Belgische Michelinsterrenkoks en vele klanten en relaties werd een toost uitgebracht.

Willem-Jan Strijbosch, directeur Foodservice van Sligro Food Group: “Dit is de derde Sligro-vestiging van de nieuwe generatie en de eerste in Noord-Brabant. Het begrip 'Groots in genieten’ staat in onze groothandel centraal. En dat gaat veel verder dan alleen een vestiging verbouwen. Je ziet dit ook terug in de nieuwe website, promotiematerialen en zelfs in de specialistische vakopleidingen voor medewerkers".

Foodbeleving voor
food professionals

Op meer dan 14.000 m2 wordt in Sligro Eindhoven een assortiment van 45.000 artikelen gepresenteerd, waarvan 5.000 volledig nieuw is. Strijbosch: “In nauwe samenwerking met Douwe Egberts ontwikkelden wij de grootste koffie- en thee-wereld voor food professionals van Nederland. Andere bijzondere afdelingen zijn de Sligro Spice Market, een notenbranderij en afdeling voor verse sushi. Op de versafdelingen voor vis, vlees, wild en gevogelte, AGF en kaas waan je je in een Zuid-Europese markthal."

Gastronomie naar een hoger niveau
Wim van de Donk, commissaris van de Koning in Noord-Brabant over de innovatie bij Sligro: “We zien dat in deze Sligro-vestiging beleving en passie van ondernemers in gastronomie in Brabant weer naar een hoger niveau wordt getild.”

Sligro nieuwe stijl
De nieuwe stijl, ook wel Sligro 3.0 genoemd, vormt de komende jaren het uitgangspunt voor de doorontwikkeling van alle Sligro vestigingen in Nederland. Ter gelegenheid van de opening schonk Sligro de Voedselbank Eindhoven een inkoopcheque ter waarde van tienduizend euro.

Bekijk hieronder de openingsvideo's van het ANP en Studio 040. 

Horecagroothandel Eindhoven culinair heropend

Volle bak bij heropening vernieuwde Sligro